A Doua Sansa film turcesc online

Clicksudd vă oferă A Doua Sansa film turcesc online cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc A Doua Sansa film turcesc online Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

A Doua Sansa film turcesc online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea A Doua Sansa film turcesc online HD.

Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.
Descriere film “A doua sansa”: Yasemin este o femeie foarte frumoasa, profesoara de matematica, iar Cemal proprietarul carismatic al unui restaurant. Cemal este un fustangiu extrovertit si fara griji, care incearca sa se elibereze de trecutul sau. Yasemin este o femeie protectoare care se straduieste sa isi vindece ranile din trecut facute prin alegeri gresite și ia decizii numai prin calcule matematice. Intalnirea celor doi oameni care nici nu se priveau pe strada incepe cu certuri. Singurul punct comun al acestui cuplu este ca amandoi au nevoie de o a doua sansa.

Gen: Romantic
Regizor: Ozcan Deniz
Actori principali: Ozcan Deniz, Nurgul Yesilcay, Afra Saracoglu
IMBb: 5,7
Rating: 13+
Difuzare tv: 20 Decembrie 2021
Vizionati pe site-ul Clicksud – Lumea ta digitala, productia “A Doua Sansa” (2016), online subtitrat in romana, format HD.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

A Doua Sansa film turcesc online

A Doua Sansa film turcesc online

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe , sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască A Doua Sansa film turcesc online  vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply