ADELA Sezonul 1 Episodul 3 din 28 Ianuarie 2021

Clicksudd vă oferă ADELA Sezonul 1 Episodul 3 din 28 Ianuarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc ADELA Sezonul 1 Episodul 3 din 28 Ianuarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

ADELA Sezonul 1 Episodul 3 din 28 Ianuarie 2021
Server 1

Server 2

Vezi aici mai jos pe site serialul romanesc “Adela” sezonul 1 episodul 3 din data de 28 ianuarie 2021 HD.
Adela, noul serial al Antenei 1, debutează la începutul lui 2021. Făcut după telenovela turcească „Bahar: Viață furată” (O hayat Benim / This is my life), Adela începe joi, 14 ianuarie, de la ora 20:30.
Este produs de Ruxandra Ion, iar la adaptare au mai lucrat Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer și Bianca Mina. Filmările sunt în desfăşurare în diverse locaţii din Bucureşti şi din împrejurimi.
Protagoniștii noului sunt Mara Oprea, care își face debutul, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev.
Din distribuție mai fac parte actorii Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu și Teodora Păcurar.
Povestea serialului are în prim-plan două surori, Adela și Andreea, care au împărțit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul.
Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic.
Avem și în realitate un „mogul media” cu numele Andronic – Dan Andronic, proprietarul Evenimentului Zilei și Capital.
Recent s-a terminat și serialul sacrificiul, produs tot de Ruxandra Ion. Telenovela nu a strălucit în audiențe, deși finalul de sezon a fost lider în clasament.
De ce nu a mers conform așteptărilor? Pentru că a fost mutat din prime-time la miezul nopții.
Văzut ca un pariu al postului, în urmă cu un an, telenovela produsă de Ruxandra Ion a sfârșit la miezul nopții. După un prim sezon în care s-a bătut cu Visuri la cheie (în 2019), sezonul doi a fost mutat la 22:30, iar în cele din urmă s-a încheiat târziu în noapte.

Leave a Reply