Adela Sezonul 2 Episodul 19 din 30 Decembrie 2021

Vizionati aici pe site, la data de 30 Decembrie 2021, serialul romanesc difuzat in fiecare joi seara, Adela sezonul 2 episodul 19 online integral HD.

Adela Sezonul 2 Episodul 19 din 30 Decembrie 2021

Ce se va întâmpla cu Mitu (Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă,Adela  Nuţi (Anca Sigartău)? Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit? Toate acestea, dar mai ales care va fi parcursul pentru Adela, Mihai și Andreea şi cum va continua povestea pe mai departe, telespectatorii vor putea urmări în cel mai nou sezon al serialului Adela, care va avea premiera joi, 19 august, de la ora 20.30, la Antena 1.

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Adela Din 30 Decembrie 2021

Proiect de lunga durata cu un scenariu inspirat de o productie cunoscuta, acestea sunt detaliile din Adela sezonul 2 Episodul 19 serialul este nou si face parte dintr-unul de succes, difuzat azi  2 Decembrie 2021 cel mai controversat personaj face parte din paleta umana si reala care a placut si interpretei.

Adela Sezonul 2 Episodul 19 din 30 Decembrie 2021

Coming Soon

Adela Sezonul 2 Episodul 18 din 16 Decembrie 2021

Server 2

Get It on Google Play Store

Leave a Reply