BATE LA USA MEA Sezonul 1 Episodul 30 din 2 Februarie 2021

Clicksudd vă oferă BATE LA USA MEA Sezonul 1 Episodul 30 din 2 Februarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc BATE LA USA MEA Sezonul 1 Episodul 30 din 2 Februarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

BATE LA USA MEA Sezonul 1 Episodul 30 din 2 Februarie 2021

 

 

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Bate la usa mea” sezonul 1 episodul 30 din data de 2 februarie 2021 HD.
Eda Yıldız aflându-se în topul clasei sale la universitate a primit o bursă pentru a-și putea continua educația în străinătate, cu toate acestea, atunci când bursa este inversată, întreaga ei viață se întoarce cu susul în jos, este exmatriculata de la universitate și, astfel, rămâne doar cu liceul absolvit.
In lunile următoare, ea face tot ce poate în timp ce il caută pe Serkan Bolat, bărbatul responsabil pentru anularea bursei sale, dar fără nici un rezultat.
Ea merge la grădina matusilor ei, pentru a face aranjamente florale. Când într-o zi află că Serkan Bolat este pe cale să tina un discurs, așa că decide să meargă acolo și să se confrunte cu el. Dintr-o dată ajung să fie nevoiți să-și petreacă întreaga zi încătușati unul cu celălalt. Urmareste serialul turcesc Bate la usa mea Episodul 30 online subtitrat.
Atitudinea impulsivă a Eda, pe lângă ura pe care o simt unul față de celălalt, nu este suficientă pentru a depăși egalul care pare să ii învingă, astfel începe un joc în care sunt târâți, care va trebui să continue pentru o perioadă lungă de timp.
Din distributie fac parte actorii: Hande Erçel, Kerem Bürsin, Bige Önal, Ismail Ege Sasmaz,Evrim Dogan, Anil Ilter, Cagri Citanak, Elcin Afacan, Melisa Döngel, M. Sitare Akbas, Basak Gümülcinelioglu.

Leave a Reply