BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 96-97 din 9 Ianuarie 2021

Clicksudd vă oferă BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 96-97 din 9 Ianuarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 96-97 din 9 Ianuarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

BETTY IN NEW YORK Sezonul 1 Episodul 96-97 din 9 Ianuarie 2021

Premiera telenovelei „Betty în NY’ va avea loc imediat după finalul producției „O nouă viață’, duminică 22 noiembrie, de la ora 20.00, urmând ca din 23 noiembrie să fie difuzate 2 episoade zilnic, în intervalul orar 19.00-21.00.
Noua telenovelă îi aduce în rol principal pe Eleferry Torres, care îi va da viață personajului Betty, în varianta originală interpretat de actrița Ana Maria Orozco, și pe Erik Elias, care va fi Armando Mendoza, personaj interpretat în 2000 de Jorge Enrique Abello. Pe Erik Elias l-am mai văzut în telenovelele „Culorile iubirii’, „Iți ordon să mă iubești!’ și „Trupul dorit’.
Din distribuție mai face parte și actorul Aaron Diaz, care a revenit în telenovele după o pauză de 10 ani, ultimul său proiect, telenovela „Teresa’, fiind în cadrul companiei Televisa.
Telenovela spune povestea lui Beatriz Aurora Rincón Lozano, o tânără inteligentă cu origini latino, care locuieşte la New York. După ce şase luni este respinsă la diferite interviuri pe motiv că nu arată bine, Beatriz decide să accepte o slujbă care este sub nivelul ei de pregătire. Totuşi, ea face un salt în carieră atunci când devine secretara personală a directorului unei case de modă renumite, V & M Fashion. În mijlocul unei lumi cu modele, haine frumoase şi foarte mult glamour, Betty va trebui să facă faţă multor momente stânjenitoare, dar, în acelaşi timp, îşi va dezvolta personalitatea şi va găsi şi dragostea.
Mai mult decât atât, Jorge Enrique Abello – interpretul lui Armando Mendoza în varianta originală a serialului – a postat pe Instagram fotografii cu distribuția telenovelei „Betty en New York’, remake-ul telenovelei, și s-a arătat încântat de ceea ce pregătesc cei de la Telemundo. Se pare că actorul va avea o apariție specială în cadrul noii producții:

Get It on Google Play Store

Leave a Reply