Fiul Meu (2018) film Turcesc Online

Clicksudd vă oferă Fiul Meu (2018) film Turcesc Online cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Fiul Meu (2018) film Turcesc Online  Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Fiul Meu (2018) film Turcesc Online 

Intriga evoluează în jurul unui tată care își iubește mult fiul, dar care trece prin multe lupte pentru a crea canale de comunicare cu cel mic. Cea mai mare dorință a lui Ali este să știe că fiul său îl înțelege.

Genuri: Drama
Regizor:Bora Egemen
Actori: Kivanc Tatlitug, Busra Develi, Alihan Turkdemir, Feridun Duzagac
Lansare: 2018
IMDb: 7,1
Durata: 1 h 45 min

Fiul Meu (2018) film Turcesc Online  Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Fiul Meu (2018) film Turcesc Online 

Server 2

Fiul Meu (2018) film Turcesc Online

Server 2

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply