Hachiko Povestea unui caine online

Clicksudd vă oferă Hachiko Povestea unui caine online cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Hachiko Povestea unui caine online Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Hachiko Povestea unui caine online

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Hachiko Povestea unui caine online.
Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.
Remake al filmului japonez Hachiko Monogatari, din anul 1987, si inspirata dintr-o poveste reala, petrecuta in Japonia in prima parte a secolului al XX-lea, drama Hachiko: A Dog’s Story urmareste relatia speciala, aparuta spontan intre un profesor universitar si un caine pe care il gaseste pe strada si il duce in casa lui. Ani de-a randul, loialul animal Hachiko isi insoteste in fiecare dimineata stapnaul la statia de cale ferata si il asteapta in fiecare seara la aceeasi ora si in acelasi loc sa se intoarca de la serviciu. Intr-o zi nefasta, insa, profesorul moare subit in urma unui atac de cord. Timp de 9 ani, Hachiko merge zi de zi la gara pentru a-si intampina stapanul, uimindu-i pe localnici prin devotamentul lui si predandu-le acestora o lectie despre iubire, loialitate si compasiune.

Genuri: Drama / Familie
Regizor: Lasse Hallstrom
Actori: Richard Gere, Sarah Roemer, Cary-Hiroyuki Tagawa, Joan Allen
Lansare: 8 Iulie 2009
Rating: AP
Durata: 1 h 33 min
IMDB: 9,1
Cinemagia: 9,4

Hachi: A Dog’s Tale online
Urmariti acum, filmul Hachiko: Povestea unui caine, online subtitrat integral, in format HD:

Hachiko Povestea unui caine online

Hachiko Povestea unui caine online

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply