IARNA NEAGRA Sezonul 1 Episodul 1-2 din 7 Ianuarie 2021

Clicksudd vă oferă IARNA NEAGRA Sezonul 1 Episodul 1-2 din 7 Ianuarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc IARNA NEAGRA Sezonul 1 Episodul 1-2 din 7 Ianuarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

IARNA NEAGRA Sezonul 1 Episodul 1-2 din 7 Ianuarie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul “Iarna Neagra” sezonul 1 episodul 1 si episodul 2 din data de 7 ianuarie 2021 HD.
Din 7 ianuarie, joia și vinerea, de la ora 20.00, Happy Channel difuzează „Iarna neagră’, în original „Zemheri’, o dramă turcească din 2020, cu Ayça Aysin Turan, Alperen Duymaz, Caner Cindoruk.
Povestea îi are în prim-plan pe Firuze (Ayça Aysin Turan) și Ayaz (Alperen Duymaz), care sunt suflete-pereche și speră ca dragostea pe care și-o poartă să-i ajute să depășească toate dificultățile și să reușească să-și construiască un viitor împreună. Cu toate acestea, destinul are alte planuri pentru ei și mai multe întâmplări nefericite ajung să îi despartă. Serialul turcesc „Iarna neagră’ a avut premiera în luna ianuarie, însă a fost anulat după 10 episoade.
Pe actrița Ayça Aysin Turan o știm din „Meryem’ și din producția Netflix, „The Protector’, în care îi dă replica lui Çagatay Ulusoy. De altfel, în pauzele de la „The Protector’, Ayça a filmat pentru serialul „Zemheri’.

Leave a Reply