Investitorii film romanesc online (2021)

Clicksudd vă oferă Investitorii film romanesc online (2021) cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Investitorii film romanesc online (2021) Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Comedia romaneasca „Inve$titorii” urmareste calatoria neasteptata a lui Tavi, Eugen si Calu, trei vechi prieteni si colegi intr-o fabrica dintr-o regiune a Romaniei. Rutina lor zilnica – munca / bere / acasa – este brusc perturbata cand afla ca compania a fost vanduta unor investitori straini care planifica acum o reducere masiva a personalului. Vestea vine chiar a doua zi cand cei trei sunt concediati, dar primesc in schimb un pachet de compensatii de 12 salarii. In timpul unei zile de pescuit, baietii incep sa discute despre optiunile pe care le au pentru viitor, dar nu reusesc sa gaseasca nicio varianta buna. Apoi, Tavi ia initiativa si isi convinge prietenii sa mearga intr-o escapada de weekend cu banii mentionati din compensare. Acest weekend le va schimba complet viata si ajung sa fie confundati cu niste investitori straini importanti. Filmul romanesc poate fi urmarit si pe platforma Netflix!

Genuri: Comedie / Dragoste / Romantic
Regizor: Iura Luncasu
Actori: Andrei Mateiu, Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu
Lansare: 22 Decembrie 2021

Investitorii film romanesc online (2021)

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Investitorii film romanesc online (2021) HD.
Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Investitorii film romanesc online (2021)

Server 2

Investitorii film romanesc online (2021)

Server 2

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe , sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască Investitorii film romanesc online (2021) vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply