iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021

Claudiu Medes, Stevo Joslin, Octavian Man, Kiara Firan, Zamfir Silaghi, Petre Roman, Valentin Andries, Madalin Ghioc, Tudor Costina, Virgil Ciulin, dar si Teodor Stroe sunt ultimii concurenti ramasi in marea finala iUmor sezon 11 difuzata pe 26 Decembrie 2021. Urmariti acum, la un singur click distanta, emisiunea iUmor sezonul 11 Finala, online HD. Final de sezon

Clicksudd vă oferă iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021  HD.
Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021

iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe , sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască iUmor Sezonul 11 finala online 26 Decembrie 2021 vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply