LAS FIERBINTI Sezonul 19 Episodul 6 din 18 Februarie 2021

Clicksudd vă oferă LAS FIERBINTI Sezonul 19 Episodul 6 din 18 Februarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc LAS FIERBINTI Sezonul 19 Episodul 6 din 18 Februarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

 

LAS FIERBINTI Sezonul 19 Episodul 6 din 18 Februarie 2021

Vezi mai jos serialul “Las Fierbinti” sezonul 19 episodul 6 din data de 18 Februarie 2021.
Las Fierbinți, cel mai iubit și urmărit serial din România se întoarce la PRO TV cu un nou sezon.
Fierbințenii simpatici pe care milioane de români îi urmăresc și îndrăgesc de ani de zile, revin pe micile ecrane cu noi peripeții, glume și situații amuzante. Telespectatorii își vor descreți frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate și de universul fierbințean.
Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți „rezidenți” din Las Fierbinți își continuă viața în ritmul haios care i-a făcut atât de îndrăgiți. Îi așteaptă noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România, iar în noul sezon vedem cum vor face față peripețiilor. Același sat, aceeași țară, aceleași personaje îndrăgite dar…glume și întâmplări proaspete și inedite.
„Ne bucurăm să fim din nou prezenți în casele oamenilor. Promitem un nou sezon cel puțin la fel de inedit și haios ca toate cele de până acum. Suntem fericiți să revenim, entuziasmați să ne primiți și recunoscători că ne priviți”, spune Anca Dumitra.
Cu sezonul 18 din Las Fierbinți distracția continuă. Serialul vine cu „marfă” proaspătă, originală: replici care fac deliciul publicului și situații neprevăzute și hilare.
Nu ratați noul sezon Las Fierbinți! Din 2 februarie, la PRO TV!

Leave a Reply