MARASLI Sezonul 1 Episodul 4 din 2 Februarie 2021

Clicksudd vă oferă MARASLI Sezonul 1 Episodul 4 din 2 Februarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc MARASLI Sezonul 1 Episodul 4 din 2 Februarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

MARASLI Sezonul 1 Episodul 4 din 2 Februarie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Marasli” sezonul 1 episodul 4 din data de 2 februarie 2021 HD.
La data de 15 Octombrie au început filmările pentru noul serial ,,Marașlı”, ce îi are ca protagoniști pe Alina Boz și Burak Deniz.
Povestea serialului se învârte în jurul unui bodyguard pe nume Marașlı (Burak Deniz),ce este născut și crescut în Kahramanmaraș și care se îndrăgostește de o tânără frumoasă pe nume Mahur (Alina Boz).
Serialul ,,Marașlı” va fi difuzat pe postul de televiziune turcesc Atv.
Marașlı, un soldat care a fost lăsat la vatră din unitatea forțelor speciale, își câștigă existența cu ajutorul unei librarii unde vinde publicatii vechi. El are ochi ageri, este curajos, și este cel care crede în utilizarea propriilor sale gânduri atunci când vine vorba de judecători. Urmareste serialul turcesc Marasli Episodul 4 online subtitrat.
În ziua în care fiica sa Zeliș este împușcată, acea zi devine punctul de cotitură din viața sa. Acum, singurul său scop în viață este să-și aduca fiica bolnavă la viață, după tot acest timp, Marașlı nu poate uita durerea pe care „i-a provocat-o” fiicei sale.
Într-o zi, Mahur Türel o frumoasă domnișoară intră în librărie, iar în acea zi Mahur se implică într-o situație în care nu a vrut niciodată să fie. Marașlı îi salvează viața lui Mahur. Soarta lor devine una din acea zi înainte. Urmareste serialul turcesc Marasli Episodul 4 online subtitrat.

Leave a Reply