MIREASA Sezonul 2 Episodul 111 din 19 Ianuarie 2021

Clicksudd vă oferă MIREASA Sezonul 2 Episodul 111 din 19 Ianuarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc MIREASA Sezonul 2 Episodul 111 din 19 Ianuarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

MIREASA Sezonul 2 Episodul 111 din 19 Ianuarie 2021

READ NEXT
Mireasa
Mireasa Episodul 6 din 28 Martie 2020
Am aflat ca fiecare baiat este liber sa isi organizeze sau sa faca un scenariu sa isi surprinda partenera asa cum stie el mai bine, iar Radu si David sunt cei doi ramasi care inca nu au facut pasul decisiv, o veste mai putin fericita pentru ca sambata o sa fie un hop mare pentru ca in gala v-a trebui sa plece si un baiat si o fata si ar trebui sa plece un baiat din cuplu pentru ca Adelina are imunitate, odata cu aceasta veste Andra pare sa fie cumva impresionata insa are deja o amuleta pe care o poate folosi oricand doreste insa nu se stie exact daca si atunci.

Andreea si Carina au discutat despre miza si concursul pe care urma sa il joace insa orgoliile au trecut odata cu parerile expuse despre faptul ca vor petrece cateva ore fara camere de filmat unii au considerat acest fapt un motiv de bucurie iar David a ales sa creada ca miza aleasa este un adevar, si ce sa vezi chiar s-au intors iar cuplurile care au beneficiat de aceasta optiune au spus ca si-au petrecut momentele initial la comun apoi s-au retras fiecare in camera lor unde au discutat si despre celelalte aspecte din viata lor care nu au putut fi discutate in emisiune doar pentru faptul ca implica si familia iar aceste lucruri nu se puteau spune public.

Mireasa 19 ianuarie 2021 Online
Incununarea unui sentiment unic se intampla in cuplul recent creat in casa iar incurajarile in iubire au inceput deja sa apara din partea celorlalti, petrecerea in schimb a fost un moment intens asteptat iar concurentii asteptau sa intre pe ringul de dans si desi Mia a spus ca nu-i place genul acesta de petrecere nu a avut incotro si i-a lasat pe tinerei sa isi petreaca cum stiu ei mai bine seara in casa.

Hotarate si fara un tipar anume fetele vin sa isi gaseasca un barbat hotarat de la care are ce invata la Mireasa sezonul 2 Episodul 111 emisiune difuzata in data de 19 ianuarie 2021 aventura vietii si o experienta unica traiesc fiecare din casa iar potrivirea trebuie sa fie cuvantul care sa pluteasca, de la inceput totul se anunta a fi promitator concurentii sunt mai decisi ca niciodata si vor sa isi traiasca viata.

Leave a Reply