Mortal Kombat (2021) film online subtitrat

Clicksudd vă oferă Mortal Kombat (2021) film online subtitrat cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Mortal Kombat (2021) film online subtitrat Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Scenariul, imaginat de Oren Uziel (Mortal Kombat: Legacy) si Dave Callaham (The Expendables), are in centru un barbat aparent inofensiv, care isi descopera potentialul de luptator odata ce este prins intr-o confruntare intre luptatorii Pamantului si monstrii din Outworld. Pentru a putea salva Pamantul de la anihilarea totala, el trebuie sa castige turneul de arte martiale cunoscut sub numele de Mortal Kombat.

Genuri: Actiune / Aventura / Fantastic / SF / Thriller
Regizor: Camelia Popa
Actori: Jessica McNamee, Hiroyuki Sanada, Josh Lawson (II), Joe Taslim, Tadanobu Asano, Ludi Lin, Mehcad Brooks
Lansare: 18 Iunie 2021
Rating: 15+
Durata: 1 h 35 min

Mortal Kombat (2021) film online subtitrat

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Mortal Kombat (2021) film online subtitrat HD.
Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Mortal Kombat (2021) film online subtitrat

Mortal Kombat (2021) film online subtitrat

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască Mortal Kombat (2021) film online subtitrat vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply