Mostenirea Ep 165 Ce se va întâmpla în continuare?

Dacă doriți să vă explicați sentimentele lui Seher și Yaman și , Mostenirea Ep 165 dacă vreți să apară fratele lui Yaman și al lui Ali, să apăsăm butonul Like și să vă vedem numărul dvs. Se va putea Seher să aibă încredere din nou în Yaman, el vă va răspunde la toate întrebările. ,Mostenirea Ep 165 dar noul episod din seria Friends, Yaman va continua să lupte pentru oraș.

Pentru că Yaman Seher și-a dat seama că nu poți face asta, așa că iubitul meu drag va încerca totul pentru a-și câștiga încrederea. Deci nu a fost în trecut să lupte pentru Seher Yaman, dar acum va fi inima frântă a lui Seher la sfârșit. a acestei lupte pentru Seher. După Yaman, Seyre va dori să-și mărturisească sentimentele.

Pentru că Yaman a fost foarte impresionat de moartea cireșului. Așa că Yaman își va mărturisi sentimentele față de Seher înainte de a fi prea târziu. Îi va oferi o șansă pentru că îl iubește pe Yaman. Va exista o problemă când totul va merge bine. frica de a pierde orașul. Această teamă, Mostenirea Ep 165 care nu va putea face față, se datorează măreției iubirii sale, dar Yaman va învinge această frică grație lui Seher.

Cu alte cuvinte, cu soluția tuturor problemelor, Seher și Yaman vor fi fericiți împreună, dar răul va continua cu viteza maximă. Legătura puternică dintre Seher și Yaman este suficient de puternică pentru a depăși toate dificultățile. capcane pentru sora lui, deoarece Zuhal nu a uitat de trădătorul pe care i l-a făcut sora ei.

De aceea, până o vreme, se va comporta urât cu sora lui,Mostenirea Ep 165 dar atunci Iqbal va trebui să accepte aceste oferte în zuhal, unde vor exista oferte serioase pentru zuhal.
Dacă Yaman și Seher nu sunt atenți, viața și dragostea lor vor fi în pericol, așa că Yaman trebuie să fie atent.Ali nu va mai putea suporta durerea pierderii lui Kirazlı, deoarece Ali își va aminti zilele petrecute cu Kiraz și aceste amintiri. veniți în mintea lui Ali va începe să se simtă mai trist

Sultanul Alara va fi și mai supărat când va vedea starea mizerabilă a lui Ali, dar Sultan va începe totuși să găsească o soluție la această situație, pentru că nu vrea ca Ali să fie distrus în această moarte și să-i strice viața. Mulțumită lui Ali, va trece prin aceste zile dificile,Mostenirea Ep 165 chiar și Ali va face un nou început în viața sa de acum înainte, dar este neașteptat.

Cineva nou din viața lui Ali va fi brusc separat de viața lui Ali, dar va putea Seher Yaman să ierte?

Astept comentariile tale de mai jos.
În episodul următor, el va sta departe de Yaman până de fiecare dată, pentru că mintea lui Seher va ajunge la răul lui Yaman.
Așa că va lupta pentru lucruri dure și,Mostenirea Ep 165 pe măsură ce îl va vedea pe Yaman luptându-se pentru el, își va da seama ce face.
El spune că această șansă îi va oferi din nou lui Yaman o șansă.

Yaman va fi foarte fericit. Deoarece Yaman îl va recâștiga pe Yaman și pe Seherevlilık cu această bucurie,Mostenirea Ep 165 deci ce începuturi vor fi experimentate pentru Seher și Yaman de acum înainte, dar pe de altă parte, există același pericol al lui Selim, deoarece Selim este obsedat de Seher.
Selim crede că l-a pierdut pe Seher și Selim Nacak. Chiar și Selim îl va vedea pe Yaman drept vinovatul acestor evenimente și va pregăti aceste planuri și va face răul. Selim va avea probabil riscul de a-l pierde.Astfel, Selim Seher și Yaman vor ieși din viața sa pentru totdeauna și, după această viață, Seher va înțelege că Yaman îl iubește, dar nu va putea să-și mărturisească sentimentele lui Seher yam.
Seherde va fi foarte fericit că îl iubește pe Yaman și după aceea,Mostenirea Ep 165 căsătoria lui Seher și Yaman se va transforma.
De fapt, unde vom evolua mai încântați și mai fericiți de acum înainte, dar, pe de altă parte, nu poate suporta această fericire.

Ne-am gândit la aceste anulări că ne-am gândi că îi lipsește averea din Crimeea din cauza viitorului Seher.
Desigur, ambițiile lui Nacak Iqbal îl vor duce la sfârșit într-o zi.
Deci, primul mister își va continua planurile proaste pentru moment,Mostenirea Ep 165 dar este neașteptat.
Tot adevărul va fi dezvăluit brusc și până atunci Iqbal va continua tot răul.
İkbal mai întâi, Seher și Yaman vor cere din nou despărțirea.
Dacă îi separăm, el va crede că va prelua toată suveranitatea, așa că va căuta eforturi pentru a atinge planurile în primul pas, dar există două lucruri pe care Iqbal nu le ia în considerare.
Primul este sărbătoarea. Pentru că este capabil de toate faptele rele ale lui Ziya Iqbal, dar deocamdată, liya nu va dezvălui acest adevăr.


Pentru că Ziya vrea ca faptele să fie stricate cu pace.

Cu alte cuvinte,Mostenirea Ep 165 Ziya va ascunde acest adevăr pentru o vreme, dar după aceea va realiza și mai mult răul cicbalului. De data aceasta, o altă posibilitate ca cupola care va spune toate faptele lui Yaman să nu ia în considerare grădinarul. .
Vorbește prosperitate în timp ce Iğdır Nakhchivan Bahçeli își face treaba.
Grădinarul care va vorbi despre toate planurile sale rele în timp ce Ikbal se află în grădină va înțelege că este o persoană rea, iar grădinarul a vrut să-i arate lui Sualin lui Yaman când a văzut adevărul.
De data aceasta, grădinarul va încerca să dezvăluie tot răul lui Iqbal.

Pentru că arată grădinarului Yaman faptele.
Deci Balin și sfârșitul lui vor fi Veniți, Mostenirea Ep 165 adică viața lui va fi șocată, pe măsură ce Yaman a aflat adevărurile, iar Yaman Iqbal va fi pedepsit cu cea mai grea pedeapsă pentru trădarea sa.
Desigur, Yaman nu se va mulțumi cu asta și va merge la închisoare.Am ajuns la sfârșitul videoclipului Buanaliz și vă puteți sprijini prietenii abonându-vă la canal și plăcând acest article.
Sper să ne vedem în următoarele article.

 

Leave a Reply