Mostenirea Ep 167 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce se va întâmpla în noua parte a muzicii?Mostenirea Ep 167 Dacă vrei ca Yaman să afle despre relele lui Iqbal, dacă vrei ca Ziya să vadă adevărata față a averii sale, să apăsăm din nou tasta. Va reuși Yaman să salveze prima revelație? Va fi yamanul răpit în Seher din cauza lui Ilkbal Cum va reacționa atunci când va afla adevărul despre primul șef? Va fi cineva nou care să fie inclus în viața lui Ali?Mostenirea Ep 167 Va răspunde la toate întrebările dvs.? Locul răpirii lui Istikbal va fi găsit în noul episod din seria prietenilor noștri, dar nu a putut găsi pe nimeni acolo. Pentru că cei care au răpit ikbal au plecat pentru a evita să fie prinși.

De aceea, Yaman nu va putea găsi primul scop în acest proces, deoarece Yaman nu va putea suporta tristețea Ziya pentru Iqbal, nu va putea suporta tristețea lui Seher Yaman și va fi unul dintre cei mai mari susținători din timpul dificil al lui Seher.
Yaman va depăși dificultățile datorită sprijinului lui Seher. Yaman va salva primul obiectiv în următoarele secțiuni. Mai degrabă, Mostenirea Ep 167 va fi foarte mulțumit de anulare, așa că Yaman așteaptă zile și mai dificile.

În plus, îl va face pe Zuhal ikbal să-și mărturisească toate planurile. Când Yaman va găsi primul obiectiv, va experimenta șocul vieții sale, care va fi afectat și de această înregistrare sonoră, deoarece Yaman a făcut acest lucru perfid lui Iqbal însuși. El nu-l va crede, dar după aceea, Mostenirea Ep 167  Yaman Cihan nu va rămâne în primul Bali Konak pentru fericirea sa.

Pentru că Yaman știe că, dacă există primul ballykow, Ziya va fi supărat. Prin urmare, în ciuda tuturor faptelor dure, primul Ballet Sure va începe să se comporte bine pentru a recâștiga încrederea lui Yaman.

Va exista chiar un sprijin serios pentru İlkbal Seher, dar întrebați-l. Iqbal își va continua din nou faptele rele și, pe măsură ce Ilkbal a săvârșit fapte rele, își va pregăti propriul scop. Cota sa nu își poate continua viața fără chirie. Oh, va veni pentru că Ali își va aminti de fiecare dată murdar și trist, dar apoi Ali își va da seama de greșeala lui și de data aceasta Ali va deschide o nouă pagină în viața sa.
Desigur, Mostenirea Ep 167  în acest proces, cineva nou va fi inclus în Viața lui Ali. Ali va prefera să stea departe de această persoană la început, dar apoi aceasta va începe o relație strânsă cu pensia sa. Prin urmare, Ali îi va oferi acestei persoane o șansă în ciuda tuturor. Astfel, Ali a uitat puțin din durerea pe care a simțit-o pentru cireș. Crezi că va învăța adevărata față a lui Yaman İkbal?

În episodul următor, după problema Iqbal, toată lumea va răsufla ușurată, dar atâta timp cât trăiește Zuhal, va încerca să pună capăt lui Iqbal. Din moment ce Zuhal este în închisoare,Mostenirea Ep 167 ea nu va renunța la anulare și la Seher, așa că Ilbal zuhal așteaptă zile și mai dificile. Cel mai probabil, Seher va fi ratat în următoarele episoade.

Pentru că va fi de acord cu mafia care va fi răpită în orașul Zuhal. După răpirea lui Seher și cererea de bani lui Yaman, Seher va fi salvat din nou datorită lui Yaman.

În acest fel, Yaman și Seher Așkı vor fi dormit și mai mult, după aceste evenimente, Seher va dori să-L ierte pe Yaman, dar va avea dificultăți în a-l ierta pe Yaman din cauza Seheryașadului său, deoarece Seher va crede că va fi supărat și va suferi din nou. Va crede chiar că Seher Yaman îl va trata din nou rău. De aceea, Seher nu mă va ierta o vreme. Seher va fi într-o mare dilemă despre a ierta sau nu.

Deoarece Seher nu poate vorbi cu inima lui, Yaman îl va ierta la sfârșit, așa că va merge la Seher Yaman și va mărturisi sentimentele sale.

Arif Baba va fi, de asemenea, rezolvat la situația lui Ali, iar Arif Baba Ali va dori să salveze din această situație proastă, adică Arif Baba va încerca să dezvăluie adevărul ascuns de ani de zile. Viața tuturor se va schimba brusc, în special viața lui Yaman se va schimba. schimba complet.


Deoarece Yaman nu va accepta că este fratele lui Ali. Chiar și Yaman îl va vedea pe Ali vinovat de sinuciderea tatălui său în ceea ce privește casa mamei sale. Din acest motiv,Mostenirea Ep 167 Yaman va înceta să se întâlnească cu Ali pentru o lungă perioadă de timp și nu va fi deloc ușor să-i descurajeze pe Arif Baba și pe Seherama Yaman de la decizia sa.

Desigur, va funcționa în sprijinul lui Seher. Yaman va începe să nu-l vadă pe Ali responsabil pentru trecutul său. Astfel, Yaman este observat și atunci când Yaman îl acceptă pe Ali drept fratele său sobru. Se va întâmpla în aranjamente, adică Yaman va face pace cu tot trecutul său și va uita amintirile sale proaste, dar atunci când totul merge bine, unele evenimente care nu merg vor avea loc deoarece noi personaje rele se vor alătura seriei, acest lucru rău personajul mă va face dușman etc.

Pentru că legătura dintre Seher și Yaman este suficient de puternică pentru a depăși toate dificultățile. După toate aceste evenimente, İkbal va dori să-l îndepărteze pe Seher de Konak. Pentru că İkbal crede că își va pierde toată puterea din cauza lui Seher.
Mostenirea Ep 167  Prin urmare, anularea Seher va continua cu răul și grădinarul va fi martor la răul lui Iqbal în timp ce își face munca în grădină. Grădinarul care își dă seama că Iqbal va vorbi despre toate planurile sale rele în timp ce se află în grădină își va dezvălui faptele rele.

Küselim a devenit o obsesie, crezând că și-a pierdut frumoasa mea Seher, Nacak Even This îl va vedea pe Yaman drept criminalul a ceea ce s-a întâmplat.De aceea, Selim va pregăti planuri și va face răul. Selim va îndrăzni probabil să rateze zorii. Astfel,Mostenirea Ep 167 Selim va crede că poate obține vizorul, dar Yaman va salva vizorul de comunicare din mâinile lui Selim. Desigur, Yaman Selime va da și pedeapsa pe care o merită. Astfel, Selim își va da seama că Seher Yaman îl iubește și mai mult, dar Seher nu va putea să-și recunoască sentimentele imediat.

Yaman nu va dori nici să-și transforme căsătoria cu Seher în realitate, iar Yaman îi va face o surpriză lui Seher din aceste motive. Mai târziu, vom urmări scene mai incitante și mai fericite. Am ajuns la sfârșitul acestui videoclip de analiză, prieteni, vă puteți abona la canalul meu și puteți susține acest videoclip, astfel încât serialul nostru să continue. Sper să ne vedem în următoarele videoclipuri. La revedere.

Leave a Reply