Mostenirea Epi 164 Ce se va întâmpla în continuare?

Ce se va întâmpla în noul episod al serialului nostru? Mostenirea Ep 164 Dacă nu vrei să se încheie căsătoria lui Seher și Yaman, iar Yaman este cool.Dacă spuneți că ar trebui să vă recâștigați încrederea, apăsați butonul Like Să vedem profesia noastră. Își va recâștiga Yaman încrederea?Mostenirea Ep 163 Își va lăsa Yaman trecutul în urmă? Cum va fi la prânz?

Va veni cineva nou care să se alăture vieții lui Ali și să vă răspundă la toate întrebările? Prietenii vor continua să lupte cu Yaman Meltin în noul episod din serialul nostru, pentru că nu a putut uita ce a făcut Seher Yaman, el va realiza această situație și Yaman îl susține pe Seher. pentru greșelile găsite.

În plus, Yaman va depăși problema nesiguranței datorită Fuziunii Yaman,Mostenirea Ep 164 care își va confrunta trecutul, desigur, contribuțiile sale în cursul acestor aranjamente vor avea beneficii, deoarece îl vor ajuta pe Seher Yaman să facă pace cu el.

De acum înainte, Yaman și Seher vor începe un nou început în relația lor, adică inima lui Seher îi va lua datorită încrederii lui Yaman și, ca rezultat, Seher îi va oferi lui Yaman o altă șansă. El înțelege și Yaman va face tot posibilul să evitați să pierdeți cursul, deoarece vede eforturile lui Seherde Yaman.

Mulțumită lui Seher Yaman,Mostenirea Ep 164 o altă veste bună va veni odată cu îmbunătățirea dintre Seher și Yaman, care își vor uita toate experiențele, deoarece cuvintele false ale lui Erbil Yaman se vor transforma în realitate. Pe măsură ce îl vede pe Yaman fericit, va înnebuni și își va pregăti planurile. să-l despartă pe İkbal Seherve Yaman. Dacă nu reușește în planurile sale, se va gândi chiar să te omoare.

Deoarece singurul scop al ikbal este de a avea moștenirea din Crimeea,Mostenirea Ep 164 așa că Iqbal va face tot felul de rele pentru a-și atinge obiectivele, dar indiferent de ceea ce face ikbal, există posibilitatea ca Iqbal să nu reușească în planurile sale și inamicul. va înceta să facă răul și se va transforma într-un personaj bun.

El își va da seama că a făcut o greșeală, astfel încât İlkbal se va apropia de dezon în ambele posibilități.

Ali Kiraz va face tot ce poate pentru a uita, nu va fi deloc ușor pentru că mama mea își va aminti de fiecare dată de Cherry și Ali nu va uita trecutul, așa cum își amintește de Ali Kirazlı, Ali își va continua viața în acest fel, dar când toate speranțele sunt epuizați, cineva va intra brusc în viața lui Ali. Veți fi făcut din nou un nou început.

În următorul episod, Yaman va face un nou început în viața sa cu Yaman Seher, deoarece Yaman își va cere scuze și va fi foarte impresionat de scuzele lui Yaman în ciuda trecutului său, iar Seher îmi va oferi o șansă, dar eu i-am dat uneori în fața lui Seher. Această problemă este trecutul lui Yaman.

Yaman încă nu a uitat prin ce a trecut în trecut. De fapt,Mostenirea Ep 164 Yaman are și o problemă de nesiguranță foarte repede.

Dacă Yaman nu are încredere în Seher, de data aceasta Seher îl va părăsi pentru totdeauna și problemele din trecut ale lui Yaman trebuie rezolvate.

Desigur, nu în Seher și, datorită compasiunii sale, Yamandır va apărea și relația dintre Seher și Yaman va crește și mai mult.

În plus, Seher l-a eliberat pe Selim, îl vei article pe Yaman responsabil după toate aceste evenimente. Din acest motiv, Selim Yaman va încerca să obțină publicul. Desigur, Selim va încerca să facă acest lucru răpindu-l pe Seher. Yaman te va prinde din urmă și te va salva. Yaman Seyre își va pune chiar viața în pericol pentru a evita orice rău.

Deoarece Yaman îl va înțelege pe Seher că acești băieți își iubesc logodnica și Seher lamaie mai mult decât viața, dar Seher va putea să-și mărturisească sentimentele lui yamına.

Yaman va dori să facă căsătoria lui Orhan o realitate cât mai curând posibil, așa că Yaman îl va face pe Seher o surpriză și Yaman îi va dezvălui lui Seher toate sentimentele sale la sfârșit, va fi foarte fericit pentru că îl iubește pe Seher Yaman și de acum înainte, căsătoria lui Seher și Yaman se va transforma în realitate.

Chiar și de acum înainte, îi vom urmări genunchiul mai bine în viață, dar pe de altă parte, Iqbal nu va putea rezista acestei fericiri, deoarece va crede că și-a pierdut toată averea din Crimeea din cauza lui İlkbal Seher va fi fiert el se gândește la ele, ambițiile lui Ekber îi vor aduce bineînțeles sfârșitul. Într-o zi, prin urmare, anularea își va continua planurile rele deocamdată, toate faptele sunt dezvăluite într-un moment neașteptat. Până atunci, Ilkbal va continua cu tot răul său. în primul rând Seher și din nou.

El îl va întreba pe Yaman separat, deoarece Iqbal va crede că, dacă îi separăm, va prelua toată suveranitatea. Din acest motiv, poliția va depune eforturi pentru a atinge planurile de pas ale Firstbaladım. Există două lucruri pe care poliția nu le-a făcut,Mostenirea Ep 164 a lua în considerare.

Motivul lumii pentru a ascunde adevărul este că vrea ca pacea lor să fie stricată.Cu alte cuvinte, Dia va păstra acest adevăr o vreme, dar după aceea Ziya İlkbal va observa mai mult răul și de data aceasta Ziya lămâie va spune toate faptele.

O altă posibilitate este ca grădinarul Iğdır, grădinarul, să-și asculte anularea pe măsură ce o face în grădină, când văd adevărata față a grădinarului, Zuhal, care va vorbi despre toate planurile sale proaste în timp ce se află în grădină, grădinarul va înțelege că ikbal este o persoană rea.

De data aceasta, grădinarul va încerca să-și dezvăluie tot răul în primul episod, deoarece grădinarul îi va arăta lui Yaman adevărul.Astfel, primul său scop va fi Sfârșit,Mostenirea Ep 164 așa că, în ambele posibilități, va veni în curând un astfel de scop suplimentar, Yaman a aflat faptele.

Liga va experimenta șocul vieții sale și îi va oferi cea mai grea pedeapsă pentru trădarea lui Yaman İkbal. Nu numai asta, dar am ajuns la sfârșitul închisorii lui İkbal și a videoclipului dvs. de examinare a jucăriilor, prieteni, vă puteți abona la canal și puteți susține acest videoclip apreciind acest videoclip.Sper să ne vedem în următoarele Article.

Leave a Reply