Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana

Ce se va întâmpla în noul episod? Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana Dacă doriți ca mariajul dintre Seher și Yaman să devină realitate, dacă vreți ca Iqbal să-și dezvăluie adevărata față, să ne placă și să vedem numărul nostru. Când va fi salvat ikbal? Va învăța Yaman adevărata față a averii sale? Ce va regreta Zuhal? Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana Va putea Ali să uite cireșul? Aici vă vor răspunde la toate întrebările, prieteni, în noul episod din serialul nostru Yaman și Seher İlkbal, dar nu vor găsi niciodată primul balet. Pentru că Yaman nu va putea ajunge la nicio urmă.

Desigur, în acest timp, Yaman va observa și starea tristă a Ziya și Yaman se va simți responsabil pentru aceste evenimente și când va vedea starea tristă a lui Yaman, va dori să-l ajute. El va depăși aceste dificultăți și va găsi în cele din urmă un soț Yaman. În acest fel, ce va salva Yaman pe ikbal și își va aduce promisiunea fratelui său? Yaman va investiga aceste evenimente în profunzime după ce l-a salvat. Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana Yaman va înțelege că Zuhal este în spatele evenimentelor. De aceea, yaman îl va pedepsi puternic pe zuhal, dar Zuhal va dezvălui ce a făcut sora lui. Pentru că Zuhal plănuise să plângă pentru ca sora ei să mărturisească ce făcuse.

Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana

Click to Watch Mostenirea Ep 270

Mostenirea Episodul 268 Subtitrat in Romana 

Va trăi, nu va crede că poate face aceste lucruri, dar apoi Yaman va ignora acest incident, astfel încât fratele său să nu se supere. El va supraviețui acestui incident, dar va fi pedepsit pentru ceea ce a făcut mai târziu, deoarece Ziya va recunoaște că și-a ucis sora în primul rând.

 Iar Yaman nu va face acest lucru și își va da seama că viața lui este în pericol în zuhal și va fi foarte regretabil pentru că Zuhal a făcut un astfel de plan, Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana dar Zuhal întârzie, regretul său nu va ajuta niciodată. Pentru că atunci când İkbal este salvat, el va învăța că Zuhal este în zadar pentru aceste lucruri și ekvall.

Ali îl va îndepărta complet din viața sa, dar Zuhal nu le va părăsi viața pentru o vreme. Pentru că Zuhal nu va renunța niciodată fără a se răzbuna pentru ceea ce a trăit. De aceea își va folosi chiar sora pentru a face rău lui ZuhalYaman și Seher. Așadar, până o vreme, pentru a se răzbuna pe Zuhal Seher, planurile ar trebui să fie precauți față de Zuhal. Pe de altă parte, indiferent de ceea ce face Aylin. Cireșul nu va putea uita.

Pentru că Ali Kirazlı era îndrăgostit de el mai mult decât de viața lui. Acesta este motivul pentru care Ali, care va crede că nu poate trăi incomod, va dori în continuare să găsească o soluție la situația lui Ali, dar acest lucru nu va fi deloc ușor la început, dar după ce această persoană va fi inclusă în viața dealerului .

Ali își va uita durerea. Deoarece această persoană îl va vindeca pe Ali și va face un nou început în viața sa, Sultan va fi în continuare foarte fericit cu viața lui Ali în ordine, așa că atunci când crezi că se va ajunge la adevărul despre Yaman, aștept comentariile tale de mai jos.

În următorul episod, Seher Yaman nu va fi cu el în permanență și îl va lăsa în pace. Desigur, această apă. Yaman va fi foarte fericit când va vedea acest lucru, dar pe de altă parte, Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana  Yaman se va supăra pentru că nu a putut să o găsească așa pentru prima dată. Pe măsură ce urmezi indicii, se va apropia și primul balet.

La sfârșitul primei întâlniri de balet, Yaman se va ocupa de o altă problemă atunci când o va găsi, pentru că a creat o înregistrare vocală care admite ceea ce a făcut unchiul său Zuhal, Yaman va experimenta șocul vieții sale când va afla acest lucru. În plus, Yaman nu va fi primul ValiKonak, astfel încât Ziya să nu se supere, pentru că Yaman știe că primul ballykow va fi Ziya, Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana așa că Yaman și cu dragoste se așteaptă zile mai dificile de acum înainte, deoarece serialul TV se alătură unui nou caracter Toată lumea se alătură acestei persoane, afectând dragostea lui Seher și a lui Yaman. Acest personaj din timpurile timpurii va da.

El va încerca să-i facă pe Yaman și Seherayır, dar totul se va schimba și dușmanul lui Yaman se va îndrăgosti de anul acesta, astfel încât această persoană va crea un obstacol în calea lui Seher și Yamanask. Un rău pentru dragostea lui Yaman, deoarece legătura dintre Yaman este Puterea care poate depăși toate dificultățile? De aceea Seher și Yaman vor depăși această dificultate.

După problemă, Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana  Iqbal va răsufla ușurat, dar atâta timp cât trăiește Zuhalyașul, va încerca să aducă prosperitate și sfârșitul acesteia. De când Zuhal a intrat în închisoare, Iqbal și.

Nu-l va lăsa pe Seher. De aceea anularea și zilele foarte proaste îl așteaptă pe Seher. Cel mai probabil, Seher va fi ratat în viitoarele episoade. Pentru că Zuhal va fi de acord să fie răpit în Seher. Mafia va rata cursul și va cere bani lui Yaman în schimb, iar după aceea, Seher va fi salvat din nou datorită lui Yaman. În acest fel, dragostea pentru timp și Seher va crește și mai mult și după aceste evenimente, Seher va dori să-și ierte yamul, dar va avea dificultăți în a ierta lui Yam din cauza a ceea ce a făcut pentru că Yaman va crede că va fi trist. Seher, Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana  care va rămâne într-o mare dilemă despre a nu ierta, vorbește inimii sale.

La sfârșitul lui Yaman, el va ierta și apoi Seher Yaman va merge și își va mărturisi sentimentele. Arif Baba va fi foarte supărat de situația și istoria lui Ali. Baba va dori să se recupereze din această situație proastă, adică va lucra timp de un an schimbă viața tuturor, Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana  în special viața lui Yaman se va schimba brusc, deoarece Yaman va accepta că Ali este un frate. Jack chiar și Yaman îl va vedea pe Ali responsabil pentru sinuciderea tatălui său de acasă al mamei sale.

Acesta este motivul pentru care Arif îl va lăsa să se întâlnească cu Ali pentru o vreme, iar Seher va încerca să fie buöl, dar nu va fi ușor să renunțe la decizia yamului său. După cum știți această analiză, am ajuns la final, prieteni, puteți să vă abonați la canalul meu și să susțineți acest videoclip, Mostenirea Episodul 269 Subtitrat in Romana  dându-vă plăcere să continue acest videoclip. Ne vedem la următorul videoclip

Get It on Google Play Store

Leave a Reply