Mostenirea(Lagacy) Epi 164 Promo Sub Romana

Seria Trust continuă cu episoade interesante. Bună ziua tuturor, Mostenirea(Lagacy) Ep 164 prieteni Se va răzbuna Zuhal pe ikbal? Când începe dragostea dintre Neslihan și Murat? Când începe dragostea dintre Neslihan și Murat? Răspunsul este aici, înainte de a începe videoclipul nostru de analiză. În plus, sfârșitul lui Iqbal vine acum, deși încet. Pentru cei care spun,Mostenirea(Lagacy) Ep 164 faceți clic pe butonul Apreciază de mai jos. Lasă-i să fie astfel încât să ne vedem întotdeauna numărul. Da, prieteni, în primul rând, impasul dintre cuplul nostru Yaman și Seher crește.

Putem spune că se rezolvă rapid, dacă ne uităm în urmă la ultima secțiune, Seher Ali văzând starea ei mizerabilă și mătușa Sultan, se apreciază reciproc. Seher este confuz cu privire la ce să facă. Bineînțeles că vrea să-L ierte pe Yaman. Cu toate acestea, Seher se teme și de îmbrăcăminte.


Dacă ne întoarcem din nou la început, Mostenirea(Lagacy) Ep 164 dacă își pierde încrederea, Yaman Seher s-a exprimat foarte bine. Ea a declarat că a crescut într-un bol cordial și că a ajuns la această vârstă cu încredere, dar Yaman este opusul.

Lumea sa este construită pe nesiguranță, dar Seher Giyim a acceptat scuzele lui Yaman și aceasta este o licărire de speranță pe care o simți din inimă. Yaman, lăsând totul la timp, a spus că te va aștepta și chiar dacă va dura pentru totdeauna, Yaman Wait,Mostenirea(Lagacy) Ep 164 acest rămas bun de cireș i-a adus oficial lui Yaman și zorii.
Când văd această stare mizerabilă a mătușii Sultan Putem spune că au învățat o lecție grozavă înainte. După cum este evident în videoclipul nostru de analiză, cei dragi Yaman și Seher este momentul să vă cunoască valorile. Au înțeles foarte clar.


Deci, Yaman și Seher sunt acum Ben albi. va deschide o pagină, apoi cireșul va merge, apoi fericirea lui Yaman și Seher va stropi cu apă această durere.
Dacă ne uităm la partea Ali, în ultima secțiune Toți cei care au urmărit seria Escrow în scenele lui Ali armăturile țâșnitoare ale lui Ali sunt aproape sincere El s-a așezat în inimile noastre ca o mușcătură de foc Momente,Mostenirea(Lagacy) Ep 164 toți entuziaștii nu și-au putut opri lacrimile în timp ce Mătușa Sultan și Ali au urmărit. De asemenea, dacă suntem empatici, ei nu cunosc situația comisarului Ali.

Coborârea este în partea de jos. Din păcate, o situație care va rezolva acest impas al lui Ali este acum Nadir.
de neuitat Kiraz Ali este în puterea ei de a-și distrage capul Din păcate, nu va fi posibil să o uităm. Cealaltă parte este frânghia secundară a frânghiei Valve, care va stropi puțin mai multă apă pe durerea lui Kiraz. Zuhal și-a întunecat oficial ochii și i-a tăiat biletul surorii sale İkbal.


Zuhal îi înfășură pe bărbați în afara lui Kușadası în jurul capului lui Iqbal. Cei care iubesc seria de relicve își vor aminti aceste momente între cele două vrăjitoare ipocrite. Putem spune că îi vor urmări cu prizele lor, în cele din urmă către Neslihan.
Dacă ajungem la asta, Mostenirea(Lagacy) Ep 164din păcate, Neslihan face greșeli în cig-ul meu Ata. Când deschizi ochii în provincie, găsește-te încătușat. O vreme va înțelege aici.

Cine crede sau cine este Konya? Bora ipocrită a lui Fırat, chiar dacă și-a dezvăluit planul, Neslihan este dacă ochii ei văd pe altcineva decât acolo, dar progresul În episoade, masca lui Bora va cădea la pământ și pot spune că de data aceasta Neslihan va fugi aproape după Fırat. Deci, care sunt gândurile tale?

Leave a Reply