New Year 2022 “Sorcova”

În prima zi a Anului Nou   se practică tradiția Sorcova ; este o incantatie grindina care ii ureaza gospodarului sa aiba un an prosper, sanatate si noroc. Sorcova  este folosită și pentru a descrie obiectul care caracterizează acest obicei: un băț sau o crenguță împodobită cu flori artificiale de diferite culori. După ce joacă Sorcova, copiii sunt de obicei răsplătiți cu dulciuri, prăjituri și bani.

În antichitate, copiii obișnuiau să colinde cu Sorcova, folosind o crenguță cu muguri de măr. Se puneau în apă în noaptea de Sfântul Andrei și până în ziua de Sfântul Vasile era în floare. Așa explicăm de ce se cântă colindele românești, în plină iarnă, despre flori albe sau flori de măr.

Clicksudd vă oferă New Year 2022 “Sorcova” cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc New Year 2022 “Sorcova” Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

New Year 2022 “Sorcova”

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Happy New Year 2022 From Romania.
Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

New Year 2022 “Sorcova”

Get It on Google Play Store

Leave a Reply