Parfumul Lemnului De Santal (Lhong Klin Chan ) 1×8 Ep 8 Sub Romana

Clicksudd vă oferă Parfumul Lemnului De Santal (Lhong Klin Chan ) 1×8 Ep 8 Sub Romana cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Parfumul Lemnului De Santal (Lhong Klin Chan) Ep 8 Sub Romana Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Parfumul Lemnului De Santal (Lhong Klin Chan ) 1×8 Ep 8 Sub Romana

Parfumul Lemnului De Santal (Lhong Klin Chan) Ep 8 Sub Romana Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea. Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Parfumul Lemnului De Santal (Lhong Klin Chan) Ep 8 Sub Romana

Coming Soon

Parfumul Lemnului De Santal (Lhong Klin Chan ) Ep 7

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 5 septembrie, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply