Pe Firul Iubirii Episodul 13-14 Subtitrat Romana

Urmareste aici pe site telenovela mexicana Pe Firul Iubirii episodul 11 si episodul 12 HD.
Pro 2 va difuza o noua telenovela mexicana Pe Firul Iubirii Episodul 13-14 Subtitrat Romana marca Televisa, premiera 6 ianuarie 2022, noua productie a fost lansata Clicksud in anul 2021 si se numeste Pe firul iubirii (Diseñando tu amor / The thread of love).

Dupa ce isi pierde iubitul dar si tatal (Adalberto Parra), Pe Firul Iubirii Episodul 13-14 Subtitrat Romana Valentina si sora ei Nora (Ale Muller), isi cauta unchiul (Horacio) in Mexico City, acolo unde il vor intalni pe Claudio (Juan Diego Covarrubias), Pe Firul Iubirii Episodul 13-14 Subtitrat Romana fiul adoptat al lui Horacio. Claudio este un avocat onest care ajuta membrii comunitatii sale cu problemele legale. Pe Firul Iubirii Episodul 13-14 Subtitrat Romana Intre Valentina si Claudio se naste o poveste de iubire insa Nora intervine pentru a-l cuceri pe acesta.

Pro 2 difuzează începând cu 6 ianuarie telenovela „Pe firul iubirii” (“Diseñando tu amor”), o producție Televisa 2021, care îi are în rolurile principale pe Gala Montes și Juan Diego Covarrubias.

Valentina și Claudio se îndrăgostesc, Pe Firul Iubirii Episodul 13-14 Subtitrat Romana însă Nora va face tot posibilul să-l cucerească pe Claudio și să-i despartă. În același timp, Ricardo va reapărea în viața Valentinei cu scopul de recupera banii care îi trecuse pe numele ei.

Pe Firul Iubirii Episodul 13-14 Subtitrat Romana

Pe Firul Iubirii Episodul 11-12 Subtitrat Romana

Get It on Google Play Store

Leave a Reply