Pe Firul Iubirii Episodul 7-8 Subtitrat Romana

Urmareste aici pe site telenovela mexicana Pe Firul Iubirii episodul 7 si episodul 8 HD.
Pro 2 va difuza o noua telenovela mexicana Pe Firul Iubirii Episodul 7-8 Subtitrat Romana marca Televisa, premiera 6 ianuarie 2022, noua productie a fost lansata Clicksud in anul 2021 si se numeste Pe firul iubirii (Diseñando tu amor / The thread of love).

Dupa ce isi pierde iubitul dar si tatal (Adalberto Parra), Pe Firul Iubirii Episodul 7-8 Subtitrat Romana Valentina si sora ei Nora (Ale Muller), isi cauta unchiul (Horacio) in Mexico City, acolo unde il vor intalni pe Claudio (Juan Diego Covarrubias), Pe Firul Iubirii Episodul 7-8 Subtitrat Romana fiul adoptat al lui Horacio. Claudio este un avocat onest care ajuta membrii comunitatii sale cu problemele legale. Pe Firul Iubirii Episodul 7-8 Subtitrat Romana Intre Valentina si Claudio se naste o poveste de iubire insa Nora intervine pentru a-l cuceri pe acesta.

Pro 2 difuzează începând cu 6 ianuarie telenovela „Pe firul iubirii” (“Diseñando tu amor”), o producție Televisa 2021, care îi are în rolurile principale pe Gala Montes și Juan Diego Covarrubias.

Valentina și Claudio se îndrăgostesc, Pe Firul Iubirii Episodul 7-8 Subtitrat Romana însă Nora va face tot posibilul să-l cucerească pe Claudio și să-i despartă. În același timp, Ricardo va reapărea în viața Valentinei cu scopul de recupera banii care îi trecuse pe numele ei.

Pe Firul Iubirii Episodul 7-8 Subtitrat Romana

Pe Firul Iubirii Episodul 5-6 Subtitrat Romana

Get It on Google Play Store

Leave a Reply