PRIZONIERA DESTINULUI Sezonul 1 Episodul 24 din 14 Ianuarie 2021

Clicksudd vă oferă POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 10 din 14 Ianuarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 10 din 14 Ianuarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

PRIZONIERA DESTINULUI Sezonul 1 Episodul 24 din 14 Ianuarie 2021

Astăzi, 12 decembrie (2020), de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor putea urmări, odată cu premiera serialului “Prizoniera destinului” („Dogdugun Ev Kaderindir”), producție inspirată din fapte reale, povestea tulburatoare de viață a frumoasei Zeynep (Demet Özdemir).
Serialul turcesc, care va putea fi urmărit trei zile pe săptămână, de miercuri până vineri, de la 20:00, descrie într-un mod impresionant lupta pentru supraviețuire a unei tinere, obligată să crească departe de familia ei.
Producția o are în centrul acțiunii pe Zeynep (Demet Özdemir), o fată frumoasă la chip și suflet, care trece printr-o serie de experiențe dramatice și care ajunge să fie prinsă dureros între iubirea pentru familia de sânge și cea adoptivă.
Nu ratați în aceasta seară, de la ora 20:00, premiera serialului “Prizoniera destinului”, cu Demet Özdemir (Zeynep), și İbrahim Çelikkol (Mehdi), în rolurile principale, la Kanal D. Serialul va fi difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.
În această seară, în episodul de debut ”Prizoniera destinului”, o vom cunoaște, prin intermediul micului ecran, pe Zeynep (Demet Özdemir), o copilă născută într-o familie săracă, marcată de lipsuri, care împreună cu cei doi frați ai săi, luptă în fiecare zi pentru supraviețuire. Viața acestora este un coșmar, nu doar din cauza sărăciei, dar și a neînțelegerilor dintre părinți, iar cei trei copii cresc într-un mediu greu de descris.
Zeynep, mezina familiei, s-a simțit dintotdeauna nedorită de către cei din jurul său, în special din cauza tatălui care, nu doar că este complet inutil în casă, dar e o persoană aprigă la mânie și nu le permite copiilor săi să aibă acces la educatie. Doar mama lor, Sakine (Zuhal Gencer), încercă disperată să își crească copilașii, însă face față cu greu problemelor vieții. Calvarul continuă, și se întețește chiar, în familia micuței Zeynep, atunci când fratele mai mare, bolnav, pierde lupta cu viața. Căminul familiei e <înghițit> de haos, iar mama micuței Zeynep se vede obligată să-și dea fetița spre adopție.

Leave a Reply