Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online

Clicksudd vă oferă Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online

In comuna Rachitele se spune ca cine te pupa de Ziua Lanii, acela iti va fi partener de viata intr-un trai lung si imblesugat. Mireasa Nebuna este povestea a trei frati ciobani care au trecut de mult de varsta insuratorii si vor cu disperare sa pupe o mandra de Ziua Lanii.

Genuri: Comedie
Regizor: Camelia Popa
Actori: Alexandru Pop, Alin Panc, Cosmin Seleși, Lora, Florin Busuioc
Lansare: 24 Septembrie 2021
Rating: AP-12
Durata: 110 min

Urmariti acum, filmul romanesc Pup-o, ma! Mireasa Nebuna (2021), online integral, in format HD, gratuit:

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online HD.
Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online

Server 2

Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online

Server 2

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe , sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască Pup-o, ma! 2: Mireasa Nebuna film online vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply