ROMANII AU TALENT Sezonul 11 Episodul 1 din 5 Februarie 2021

Clicksudd vă oferă ROMANII AU TALENT Sezonul 11 Episodul 1 din 5 Februarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc ROMANII AU TALENT Sezonul 11 Episodul 1 din 5 Februarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

ROMANII AU TALENT Sezonul 11 Episodul 1 din 5 Februarie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea romanii au talent sezonul 11 episodul 1 din data de 5 februarie 2021 HD.
Românii au talent 2021 sezonul 11 revine la PRO TV în luna februarie. Cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu) vor juriza cei mai talentați români. Află ultimele informații despre Românii au talent 2021 sezonul 11.
Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.
Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție. „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra. Marele premiu la Românii au talent 2021 este în valoare de 120.000 de euro.
in 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!
Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită! Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply