Scorpionul Episodul 18 din 13 Ianuarie 2022

Clicksudd vă oferă Scorpionul Episodul 18 din 13 Ianuarie 2022 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Scorpionul Episodul 18 din 13 Ianuarie 2022 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Serialul Scorpion prezinta povestea a doua femei care se lupta cu trecutul lor dar si intre ele. In aceasta productie vor fi prezente conceptele de dragoste, tradare si instinct matern.

Perihan (Demet Akbağ), duce o viata confortabila alaturi de fiica, nepotii si de ginerele sau, fara sa duca lipsa de ceva. Ea nu tine prea mult la ginerele ei iar viata lor va fi schimbata complet in urma unui apel de la Politie.

Scorpionul Episodul 18 din 13 Ianuarie 2022

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Scorpionul Episodul 18 din 13 Ianuarie 2022 HD.
Dupã o binemeritatã pauză, în care şi-a dedicat timpul celor doi copii ai familiei, Simona Gherghe revine în forţă pe micile ecrane, într-un proiect cu totul nou pentru ea.

Telespectatorii o vor putea urmări la cârma celui mai iubit reality show matrimonial, Mireasa, de la Antena 1, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 14:00 şi sâmbăta de la 13:30.

Scorpionul Episodul 18 din 13 Ianuarie 2022

Coming Soon

Scorpionul Episodul 17 din 12 Ianuarie 2022

În tot acest timp, aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe , sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască Scorpionul Episodul 18 din 13 Ianuarie 2022 vreme de 4 luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply