SEF SUB ACOPERIRE Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Februarie 2021

Clicksudd vă oferă LAS FIERBINTI Sezonul 19 Episodul 3 din 9 Februarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc LAS FIERBINTI Sezonul 19 Episodul 3 din 9 Februarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

SEF SUB ACOPERIRE Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Februarie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea Sef Sub Acoperire sezonul 2 episodul 1 din data de 9 Februarie 2021 HD.
Șef cu acoperire se va difuza în această seară, 9 februarie 2021, de la ora 21:30. Emisiunea se va difuza o dată pe săptămână, marțea.
Șef sub acoperire este o emisiune produsă după formatul internațional Undercover Boss. Acest format s-a lansat în Marea Britanie în anul 2009, iar de atunci l-au preluat 19 țări.
În fiecare ediție a emisiunii, un mare șef de companie va intra sub acoperire în firma sa și va încerca să experimenteze cât mai
multe joburi din diferite departamente.
În fiecare departament, un angajat îi va fi mentor și va încerca să-l inițieze pe șef în tainele companiei și ale job-ului respectiv.
Odată aflat sub acoperire, șeful va afla la prima mână, necenzurat, care sunt lucrurile care funcționează.
De asemenea, va afla despre angajații model, dar și despre diverse probleme. Întreaga experiență va schimba atât modul în care șeful își privește propria companie, cât și cum privesc angajații propriul loc de muncă.

Leave a Reply