SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Ianuarie 2021

Clicksudd vă oferă SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Ianuarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Ianuarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

SURVIVOR ROMANIA Sezonul 2 Episodul 1 din 9 Ianuarie 2021

Survivor România sezonul 2 începe mult mai repede decât se așteptau fanii emisiunii. După cum se știe deja, concurenții au ajuns în Republica Dominicană, iar zilele acestea vor filma primele episoade ale reality-show-ului turcilor.
Survivor România va avea premiera pe 9 ianuarie.
Competiția a început în forță, iar concurenții au fost filmați încă de la plecarea din țară, de pe aeroportul Henri Coandă din Capitală. În primul episod, telespectatorii vor vedea cum și-au luat rămas bun de la cei dragi, dar și câteva imagini spectaculoase de pe drumul lor spre Republica Dominicană.
Kanal D nu a mai avut răbdare și a vrut să umple spațiul gol lăsat de Bravo, ai stil Celebrities sâmbătă seara, așa că marea premieră va fi mai repede decât se știa.
Survivor România începe pe 9 ianuarie de la ora 20:00
Inițial, se credea că producătorii vor filma cel puțin două săptămâni de emisiune pentru a avea material de rezervă, astfel că show-ul ar fi putut începe undeva după a doua jumătate a lunii, însă acesta va debuta sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 20:00.
Competiția prezentată de Dan Pavel se anunță una de-a dreptul explozivă dacă e să ne uităm la castingul din acest an. Culiță Sterp, Costi Ioniță, Majda Aboulumosha, Cătălin Moroșanu, Jador, Alexandra Stan, Simona Hapciuc, Zanni și Elena Marin sunt printre cele mai cunoscute nume din acest an.

Leave a Reply