Survivor Romania Sezonul 3 Din 16 Ianuarie 2022

Linkurile catre episoadele din sezonul 3 o sa fie postate aici dupa premiera sezonului 3, adica din 16 ianuarie 2022, mai jos sunt informatiile pentru noul sezon Survivor Romania difuzat pe ProTV.

Clicksudd vă oferă Survivor Romania Sezonul 3 Din 16 Ianuarie 2022 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc Survivor Romania Sezonul 3 Din 16 Ianuarie 2022 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

Noul an aduce pe televizoarele celor de acasă un reality show care îi va ține cu sufletul la gură și care îi va face să tresară cu fiecare ediție. Din 16 ianuarie, doar pe PRO TV, 24 de concurenți se vor afla la startul noului sezon SURVIVOR România!

Înaintea de plecarea spre Republica Dominicană, Daniel Pavel, prezentatorul show-ului declară: „Credeți-mă… nu sunteți 100% pregătiți pentru ce va urma la începutul anului viitor. Aștept, cu nerăbdare, luna ianuarie pentru a porni din nou la drum spre această aventură unicată și pentru a-i vedea pe curajoși pe traseu.

Survivor Romania Sezonul 3 Din 16 Ianuarie 2022

Promo

 

24 de concurenți unul și unul dau testul suprem – în Republica Dominicană. Un loc pe cât de spectaculos… pe atât de tensionat. Am încredere că fiecare dintre ei a urmărit emisiunea, a înțeles ce presupune provocarea și s-a pregătit psihic pentru a face față competiției. Este pus la bătaie un singur premiu, de 100.000 euro. La final, va exista un singur câștigător! Cine va fi acela? Fiți cu ochii pe noi!
Două echipe, cu câte 12 concurenți – 6 băieți și 6 fete – intră în marea competiție din Republica Dominicană: Războinicii și Faimoșii.
Ce vedete fac parte din echipa FAIMOȘI de la Survivor România 2022 (PRO TV)
Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger
CRBL este cântăreț, fost membru al trupei Simplu
Otilia Bilionera este cântăreață
Elena Chiriac este fost model și multiplă campioană la Taekwondo
Cătălin Zmărăndescu fost luptător profesionist de arte marțiale mixte şi campion mondial şi European UFC
Radu Itu este deținătorul unui brand de pălării
Robert Niță este fost fotbalist
Xonia este cântăreață și dansatoare
Emil Rengle este coregraf, dansator, regizor și solist
Roxana Ciuhulescu este actriță și a prezentat emisiunea ProMotor de la PRO TV
Andreea Tonciu este fostă asistentă TV, a participat la diverse show-uri de divertisment
TJ Miles, pe numele real Miles Jordache, e vedetă pe social media
Sezonul anterior al show-ului Survivor a fost câștigat de Edmond Zannidache, zis Zanni.
Mai multă aventură. Mai multă luptă. Mai mult spectacol: Ne revedem pe 16 ianuarie 2022, doar pe PRO TV si in reluare, aici pe Reluare.Org!”
Nu ratați toate noutățile cu privire la noul sezon pe paginile sociale ale show-ului care a cucerit întreaga planetă! Din 16 ianuarie, SURVIVOR ROMÂNIA revine!

În tot acest timp, Seriale Turcesti aceasta a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieti, care se vor vedea pentru prima oară în gala de pe 1 Octombrie 2021, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Get It on Google Play Store

Leave a Reply