TE-AM ASTEPTAT ATAT DE MULT Sezonul 1 Episodul 1 din 2 Februarie 2021

Clicksudd vă oferă TE-AM ASTEPTAT ATAT DE MULT Sezonul 1 Episodul 1 din 2 Februarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc TE-AM ASTEPTAT ATAT DE MULT Sezonul 1 Episodul 1 din 2 Februarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

TE-AM ASTEPTAT ATAT DE MULT Sezonul 1 Episodul 1 din 2 Februarie 2021

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Te-am asteptat atat de mult” sezonul 1 episodul 1 din data de 2 februarie 2021 HD.
In serialul Te-am asteptat atat de mult joaca actorii: Özcan Deniz, Irem Helvacioglu, Mustafa Ugurlu, Caner Sahin, Durul Bazan, Ilhan Sen, Türkü Turan, Lila Gürmen, Sehsuvar Aktas, Selen Domaç. Te-am asteptat atat de mult îl are in distributie pe Özkan Deniz în rolul lui Kadir; un personaj îndepărtat de familia sa care a reușit să-și construiască o viață singur. I se alătură İrem Helvacıoğlu, care joacă în serial ca fotograf pe nume Ayliz, un personaj care a crescut fără tată în viața ei și a trebuit să se descurce singură toată viața. Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 1 online subtitrat.
13 martie 1992. Ziua în care întreaga familie Eren s-a prăbușit și s-a destrămat într-un cutremur imens. Kadir Eren, în vârstă de 17 ani, s-a crezut că este mort deoarece corpul său este pus pe lângă celelalte trupuri, deschide ochii. S-a întors la viață, dar și-a pierdut tatăl, un om pe care îl iubea mai mult decât propria sa viață.
Mama sa s-a recăsătorit. Kadir nu se poate ține de viață, întotdeauna lipsește ceva. Până când o vede pe Ayliz … În acea zi, inelul pe care nu și l-a scos niciodată de pe deget, singurul lucru rămas de la tatăl său … îi cade și aterizează la picioarele lui Ayliz.
Din acel moment, viața îi aduce împreună. Fiecare întâlnire dintre Kadir și Ayliz devine mai apropiata, dar acest lucru o sperie pe Ayliz. Urmareste serialul turcesc Te-am asteptat atat de mult Episodul 1 online subtitrat.

Leave a Reply