TE CUNOSC DE UNDEVA Sezonul 16 Episodul 2 din 13 Februarie 2021

Clicksudd vă oferă TE CUNOSC DE UNDEVA Sezonul 16 Episodul 2 din 13 Februarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc TE CUNOSC DE UNDEVA Sezonul 16 Episodul 2 din 13 Februarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

 

TE CUNOSC DE UNDEVA Sezonul 16 Episodul 2 din 13 Februarie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea te cunsoc de undeva sezonul 16 episodul 2 din data de 13 februarie 2021 HD.
Emisiunea Te cunosc de undeva, de la Antena 1, a ajuns deja la sezonul cu numărul șaisprezece. Prezentatorii au rămas aceeași, fiind reprezentați de Alina Pușcașu și Cosmin Seleși, la fel și juriul, format din cei patru membri cu care ne-am obișnuit până acum: Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Cristi Iacob, Aurelian Temişan. Iată care sunt concurenții Te cunosc de undeva, sezonul 16.
Concurenții show-ului transformărilor, Te cunosc de undeva sezonul 16 sunt proveniți din două categorii: concurenți vechi și concurenți noi și sunt 11 la număr.
Aceștia sunt reprezentați de, concurenți care vor evolua solo, printre care se numără:
Cristina Vasiliu
actrița Emilia Popescu
Fiul lui Ștefan Bănică Junior, Radu Ștefan Bănică
Mirela Vaida
Pepe.
Ceilalți concurenți vor concura în echipă. Este vorba despre următorii concurenți:
Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Ţociu
Andrei Ştefănescu va face echipă cu Ana Baniciu
Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.
Mirela Vaida, a mai trecut pragul emisiunii Te cunosc de undeva, dar în calitate de invitat special. De data aceasta însă, ea va face parte dintre concurenții Te cunosc de undeva, sezonul 16.

Leave a Reply