Watch POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 13 din 25 Ianuarie 2021 Full Episodul

Clicksudd vă oferă POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 13 din 25 Ianuarie 2021 cu cel mai recent episodul video în HD. Vă permite să jucați și să vă bucurați de divertisment de la Clicksud. Suntem aici pentru a vă oferi toate dramele de top din România cu actualizări zilnice. Oameni din Romaina, USA, Germania, Itly, Canada și din întreaga lume urmăresc POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 13 din 25 Ianuarie 2021 Clicksud. Marcează-ne (Ctrl + D) și primește cel mai recent episod Dramas cu noi.

 

 

POFTITI PE LA NOI: POFTITI LA CIRC Episodul 13 din 25 Ianuarie 2021

Vezi aici mai jos pe site emisiunea poftiti pe la noi: poftiti la circ din data de 25 ianuarie 2021 HD.
Nea Mărin (n.red. Marin Barbu) revine la Antena 1. Cu un nou sezon. Al șaptelea. Va pune (din nou) vedetele la muncă și se va contra cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, obișnuiții „dușmani”, în al șaptelea sezon al producției „Poftiți la Nea Mărin”.
Noul sezon va fi la circ. „Poftiți la circ” va debuta pe Antena 1 luni, 28 ianuarie. Se va difuza de luni până miercuri, de la 20:30.
De notat că acest sezon a fost filmat încă din vara lui 2019.
Primele vedete din noul sezon care vor munci sunt Margherita de la Clejani, Marian Drăgulescu, Jean de la Craiova şi Edi Stancu.
Toate episoadele au fost filmate la circul familiei Bellucci. În fiecare ediție, nea Mărin va lucra alături de vedete pentru a îmbunătăți spectacolul circului prin noi numere, care să atragă publicul și fanii.
Vedetele vor trebui să îndeplinească sarcini precum procurarea alimentelor, vânzarea biletelor pentru spectacole, dar și activități în diverse locuri pentru a face rost de cele necesare evenimentelor ce se vor desfășura la circ.
Andrei Ștefănescu, despre noul sezon:
“Este un sezon foarte interesant, mai ales prin faptul că de data aceasta lucrăm alături de nea Mărin, nu mai suntem în competiție. Sigur că fac pereche cu Liviu, motiv pentru care vom mai lua „bătaie” din când în când!
Însă va fi un sezon frumos și complet- cu dramă, comedie, acțiune și…izbucniri de orgolii. Desigur, pe lângă toate acestea, telespectatorii vor putea descoperi și frumoasa lume a circului”.

Leave a Reply